Onze behandelingen

Behandelingen

Onze behandelingen zijn gericht op huidverjonging, herstel en verbetering met methodes zoals microneedling, medische peelings, facials, en Cosmelan, aangepast aan individuele behoeften voor specifieke huidproblemen.

01.

Microneedling Dermapen 4

Microneedling met de Dermapen 4 stimuleert huidverjonging en -herstel door microscopisch kleine puncties, wat de aanmaak van collageen en elastine bevordert voor een gladdere, stevigere huid.

02.

Meedische Peelings

Medische peelings verbeteren de huid door gecontroleerde afschilfering, wat celvernieuwing stimuleert en helpt bij het verminderen van problemen zoals acne, pigmentvlekken en fijne lijntjes. Deze behandelingen worden aangepast aan specifieke huidbehoeften voor effectieve resultaten.

03.

Bindweefselmassage gezicht

Bindweefselmassage is een techniek gericht op het stimuleren van het bindweefsel in de huid door diepe, langzame massagetechnieken, voor huidverbetering en verjonging.

04.

Facial

Een facial is een verzorgende behandeling die de huid diep reinigt, hydrateert en voedt, afgestemd op individuele huidbehoeften. Het doel is om de huid te revitaliseren, waardoor deze frisser, gladder en gezonder oogt.

05.

Cosmelan

Cosmelan is een effectieve behandeling gericht op het verminderen van pigmentvlekken en huidverkleuringen, waarbij een speciale maskerformule wordt gebruikt om de melanineproductie in de huid te normaliseren en te verminderen voor een egalere teint.

06.

Rimpels & huidverslapping

Rimpels zijn een natuurlijk onderdeel van het ouder worden, veroorzaakt door veranderingen in collageen en elastine in de huid. Op onze specifieke pagina over rimpels verkennen we behandelingen die de huid strakker maken en de zichtbaarheid van fijne lijnen verminderen.

Altijd een Gratis intake

Begin Jouw Huidvernieuwing - Gratis Intake!

Zet de eerste stap naar een stralende huid met onze gratis intake, waar we samen jouw huidbehoeften verkennen en de perfecte behandeling uitstippelen.

07.

Behandeling 7

Behandeling 7

08.

Behandeling 8

Behandeling 8

09.

Behandeling 9

Behandeling 9

10.

Behandeling 10

Behandeling 10

11.

Behandeling 11

Behandeling 11

12.

Behandeling 12

Behandeling 12

Waar wacht je nog op..

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze diensten? We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Ons adres

Burgemeester Mooijstraat 24C, 1901 ET, Castricum

Openingstijden


Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 17:30

Zondag
12:00 - 17:30

Contact

Telefoon: +31 6 8359 4812
Email: info@dehuidbar.nl