Eerste hulp bij huidproblemen

Huidproblemen

Ontdek onze uitgebreide benadering voor het aanpakken en behandelen van diverse huidproblemen, van acne tot veroudering, lees meer op onze speciale huidproblemen pagina.

01.

Acne

Onze behandelingen tegen acne richten zich op het kalmeren van ontstekingen en het verminderen van uitbraken, door middel van een combinatie van diepe reiniging, medicinale producten en technieken zoals lichttherapie, om niet alleen de symptomen aan te pakken maar ook de oorzaak van acne te bestrijden.

02.

Hyperpigmentatie

Behandelingen tegen hyperpigmentatie richten zich op het verminderen van donkere vlekken en huidverkleuringen door het gebruik van specifieke peelings en lichttherapie, welke de melanineproductie in de huid helpen te normaliseren voor een egalere teint.

03.

Melasma

Behandelingen tegen melasma focussen op het verminderen van de zichtbaarheid van deze huidaandoening, die wordt gekenmerkt door donkere, onregelmatige vlekken, voornamelijk op het gezicht. Door middel van gespecialiseerde peelings en aangepaste huidverzorgingsroutines wordt gestreefd naar het egaliseren van de huidtint.

04.

Striae

Behandelingen tegen striae richten zich op het verminderen van de zichtbaarheid van deze huidstriemen door het stimuleren van huidregeneratie en collageenproductie, met technieken zoals microneedling en lasertherapie, om de huidstructuur te verbeteren en striae minder opvallend te maken.

05.

Acnelittekens

Acnelittekens zijn blijvende tekstuurveranderingen die optreden na ernstige of slecht behandelde acne. Op onze gespecialiseerde pagina over acnelittekens bieden we geavanceerde behandelopties aan die de huidtextuur verbeteren en de zichtbaarheid van littekens verminderen. 

06.

Huidproblemen 5

Hier kan nog een tekst over de huidproblemen die nog mist

Altijd een gratis intake

Eerst hulp bij huidproblemen

Voor directe en effectieve oplossingen bij huidproblemen, bieden onze deskundige behandelingen de eerste stap naar herstel en verbetering van uw huidconditie.

Waar wacht je nog op..

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze diensten? We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Ons adres

Burgemeester Mooijstraat 24C, 1901 ET, Castricum

Openingstijden


Donderdag
10:00 - 18:00

Vrijdag
10:00 - 17:30

Zondag
12:00 - 17:30

Contact

Telefoon: +31 6 8359 4812
Email: info@dehuidbar.nl