Meer weten

Over ons

De huid Bar

Jouw huid, jouw droom, onze missie.

Beste huidtherapeut rondom Castricum! Wordt altijd super goed geholpen en krijg eindelijk goed advies over mijn huid!
Sabnam
Google reviews

Welkom! Ik ben Yasmin Ali, een toegewijde huidtherapeute. Sinds november 2022 ben ik trotse eigenaresse van De Huid Bar. Na mijn studie huidtherapie aan de Haagse Hogeschool heb ik waardevolle ervaring opgedaan bij diverse klinieken.

Mijn passie ligt in het begeleiden van cliƫnten naar hun droomhuid. Het is mijn missie om mijn cliƫnten goed te leren kennen en hen optimaal te ondersteunen tijdens hun behandeltraject.

De Huid Bar

De praktijk bevindt zich in de Beauty Centrum Castricum. Er is genoeg parkeergelegenheid (gratis) en er is een treinstation en busstation op 5 minuten loopafstand.

Behandelingen

Wij zijn gespecialiseert in huidverbeterende behandelingen zoals chemische peelings, dieptereiniging, en microneedling, gericht op het aanpakken van diverse huidproblemen. Elk behandelplan wordt persoonlijk afgestemd.

Huidtherapie

We bieden gespecialiseerde huidtherapie behandelingen aan, waaronder op maat gemaakte oplossingen voor een breed scala aan huidproblemen. We combineren professionele expertise met geavanceerde technieken om de huid gezondheid en uitstraling te verbeteren.

Huidproblemen

We bieden behandelingen voor diverse huidproblemen, zoals acne, pigmentvlekken, en huidveroudering, met technieken als peelings en microneedling. We richten ons op huidverbetering door maatwerk.

Video afspelen
Expert
1
Blije klanten
0 +
Behandelingen
0 +
Dagen per week
0

Ons team

Ons team bestaat momenteel uit alleen Yasmin. Wellicht gaan we in de toekomst uitbreiden.

Yasmin Ali

Een toegewijde huidtherapeute. Sinds november 2022 ben ik trotse eigenaresse van De Huid Bar.

Emily Johansson

Mattis consectetur nunc elit, eget libero pharetra, risus pellentesque vulputate vitae pellentesque vel cursus nisi.

Laura Kyle

Blandit pellentesque congue elementum, sem enim lorem aliquet placerat ullamcorper rutrum ipsum morbi ultricies elementum.

Beste huidtherapeut rondom Castricum! Wordt altijd super goed geholpen en krijg eindelijk goed advies over mijn huid!
Sabnam
Google reviews